in

SAJAM NAUTIKE Na Zagrebačkom velesajmu predstavlja se u punih 7 paviljona

U istom terminu održat će se i sajmovi Hotel&Gastroteh, Dani lova i ribolova i Festival maslina

Novu poslovnu godinu, u znaku proslave 110 godina rada i djelovanja, Zagrebački velesajam obilježava iznimno posjećen sajamski termin. Riječ je o najvećim sajmom Nautike u ovom desetljeću.

Sajam nautike na Zagrebačkom Velesajmu krajem veljače

Izravni kontakti s potencijalnim kupcima i izravno ugovaranje poslova, kao način komunikacije koji je odolio i najsuvremenijim tehnologijama, svoje će prednosti pokazati na ovogodišnjem izdanju  Nautike, Hotel&Gastroteha, Danima lova i ribolova te Festivalu maslina.

Nautika, kao najposlovniji nautički sajam u Hrvatskoj, u svom 28. izdanju od 20. do 24. veljače 2019., predstavit će u sedam punih paviljona više od 300 izlagača sa preko 280 atraktivnih plovila. To predstavlja rast izložbene površine od 8 % i porast izloženih plovila za 11 %.

Zagrebački nautički sajam rezerviran je za susrete s prepoznatljivom domaćom kvalitetom i inovativnim rješenjima u brodogradnji, prezentacije novih i atraktivnih plovila te bogatu nautičarsku ponudu. Ona je Nautici donijela prestižan naslov sajma s najpotpunijom ponudom.

 

sajam nautike

Na sajmu će biti prisutni gotovo svi najznačajniji hrvatski brodograditelji. Pičuljan, Grginić jahte, Bura brodovi, Arba, Tušek, Bimex, Leidi, Ramina, JK Nautika, Barracuda, Sykora, Terra Nauta,…

Zagrebački velesajam tijekom pet dana bit će mjesto susreta nautičara i svih zaljubljenika u more i morske aktivnosti koje će dočekati atraktivna plovila svih vrsta i veličina, bogata ponuda vanbrodskih motora, oprema i pribor za brodove i jahte, oprema za ronjenje i ribolov, nautička odjeća i obuća.

Odlična ponuda i zanimljivosti na sajmu

U 7 izložbenih paviljona Zagrebačkog velesajma posjetitelje očekuje bogat program.  Promocija novih brodova na hrvatskom tržištu, elegantni primjerci hrvatske tradicijske brodogradnje u drvu, atraktivne izložbe nautičke fotografije i gastronomski sadržaji samo su dio programa. Sretne posjetitelje obradovat će i vrijedne nagrade sponzora. Glavna nagrada je vikend-krstarenje za 6 osoba na jahti MIRAKUL 30 Hardtop i SurfStepper Hobie.

Osim brodova, pogledajte i izložbu

Nacionalni park Kornati predstavit će izložbu fotografija „Bažokić“ – priča o Brodu, Gospodaru i Posadi. Postava izložbe nastala je prema ideji arhitekte Nikole Bašića, tvorca morskih orgulja u Zadru.

Pažnju posjetitelja privući će i izložena neretvanska lađa. Uz njuse predstavlja priča o Maratonu lađa na Neretvi od Metkovića do Ploča te kraća zagrebačka verzija Maratona lađa na Jarunu.

U istom terminu održat će se i sajmovi Hotel&Gastroteh, Dani lova i ribolova i Festival maslina.

greenpeace

GREENPEACE UPOZORAVA Opomena pred tužbu ministru Ćoriću zbog Plomina 1

Franck

Franck traži nove mlade nade, donosimo uvjete za početak pripravništva