in

Ovo su natjecateljski parovi i članovi žirija 8. sezone Zvijezde pjevaju

U studiju Bajsić na Hrvatskoj radioteleviziji (HRT) predstavljeno je 8 natjecateljskih parova koji će zasjati u 8. sezoni popularnog showa ”Zvijezde pjevaju” te su otkrivena imena novog žirija.

”Nakon Dore vraćamo se nekim dobrim vrijednostima, krećemo sa Zvijezde pjevaju, prošlo je 5 godina, osam je epizoda, osam parova. U prvoj emisiji nema ispadanja, da se malo aklimatiziramo, riješimo treme, a onda od druge kreće ispadanje pa sve do osme – kada imamo dva para u finalu. Kao i u Dori, o ostanku parova ne odlučuje samo žiri nego i gledatelji koji nas prate preko malih ekrana i ostalih medija. Bit će i nagradna igra. Svatko tko nazove ulazi u nagradnu igru i može osvojiti 10.000 kuna. U zadnjoj emisiji, 20. travnja, taj iznos je 40.000 kuna” – istaknuo je Mario Sedmak, HRT-ov urednik Zabavnog programa.

Urednica emisije Uršula Tolj otkrila je imena žirija – ”Imamo novi, atraktivan žiri, nadam se da će vam se dopasti. U njemu sjede Miroslav Škoro, Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi i Valentina Fijačko.’

Voditeljski par ostaje isti

Isti ostaje jedino omiljeni voditeljski dvojac Barbara Kolar i Duško Čurlić, koji su obećali u 8 zvjezdanih tjedana – puno veselja i glazbe. Za režiju se brine Danko Volarić, scenografiju Dragutin Broz, a za ‘styling’ i izgled ispred kamera kostimografkinja Nataša Svekler, dok je Nikša Bratoš – glazbeni maestro aranžmana.

Urednik Zabavnog programa Mario Sedmak nije krio zadovoljstvo činjenicom da je u ovoj sezoni ”Zvijezde pjevaju” prvi put jedna inozemna natjecateljica. To je američka novinarka Ashley Colburn, čime je i show postao – internacionalan.

Na održanoj pressici nisu bila prisutna dva para Bošković – Dvornik, te Galić – Strahinić, a iako Žanamari Perčić (Lalić) nije bila prisutna – njezin glazbeni partner, HRT-ova radijsko-televizijska zvijezda, Frano Ridjan, pobrinuo se da njezina slika bude prisutna u obliku. ”Moja partnerica Žanamari zanijemila je kada je čula da sam ja partner, što zbog mojih vokalnih sposobnosti, što zbog njezinih iskustava sa zaposlenicima HRT-a. Na njezinu veliku sreću, nakon testiranja – dokazali su da sam ipak mrvicu manje loš od kolege Davora Meštrovića…”

Bojan Jambrošić: ”Zadovoljan sam što imam Ashley kao partnericu, mislim da će nam dobro ići, morat ćemo malo poraditi na hrvatskom jeziku”, našalio se. Nadovezala se i Ashley Colburn – ”Bila sam na Dori, u Opatiji, bilo je fantastično. Sviđa mi se pjevati, veselim se nastupu!”

Krešimir Macan: ”Morate znati da Tonka izgleda super opušteno, veljača je, onda su joj rekli da je dobila macana u vreći, a što rade macani u veljači? Zavijaju!”. Antonia Šerić, pak odgovorila mu je da je bila sretna što su ih spojili – ”Bit će nam veoma veselo na probama, svakodnevno vježbamo. Ujutro od 8 pa do navečer u 10, finale nam je minimum…”

”Vidim da je jako velika konkurencija, dva Krešimira u finalu. Statistički, ja sam jako zadovoljan. Uvježbavamo se, uvijek idem na najvišu ponudu…” zaključio je Krešimir Sučević Međeral.

Sreću što je s Jelenom Radan u tandemu nije krio Borko Perić: ”Bili smo protivnici u jednom drugom showu, Maestru, došli smo do finala, i ja sam išao dalje!” Složila se kako su oboje sretni zbog odluke uredništva s Prisavlja i Jelena Radan: ”Obožavam ljude koji su duhoviti, nadam se da to neće utjecati na njegovu spremnost i angažiranost, mislim da je ambiciozan, volim ovu televiziju i nadam se da ćemo mi biti dio nečega što će biti stvarno dobar sadržaj!”

Nakon gotovo 5 godina stanke, show se vraća subotom na male ekrane. Od 2. ožujka u 20.05 sati na Prvom programu Hrvatske radiotelevizije (HRT-HTV1).

GLAZBENI PAROVI 

(na fotografijama nedostaje par Pero Galić – Katarina Strahinić)

Čitali knjige prolaznicima – tiha performativna akcija “Čitam” osvanula u centru Zagreba

starbucks zagreb

ŠUŠKA SE Starbucks dolazi u Hrvatsku, prvi će otvoriti uskoro u centru Zagreba?