in

Franck traži nove mlade nade, donosimo uvjete za početak pripravništva

Traži se znanje iz područja ekonomije, prehrambene tehnologije i informatike

Foto: Korporativne komunikacije Francka

Franck, vodeći proizvođač kave na hrvatskom tržištu, nastavlja s provedbom svog pripravničkog programa za mlade.

Franck putem internetskog natječaja traži pripravnike koji će se pridružiti njegovu timu zaposlenika na dvije godine. Nakon toga – najboljima se pruža mogućnost daljnjeg razvoja karijere u kompaniji.

Više od 30 % Franckova tima čine mladi

„Ime Franck znači garanciju vrhunske kvalitete. Iza svakog od naših proizvoda stoji velika predanost, rad i trud, bogato stručno znanje i iskustvo, odlično poznavanje tržišta i potrošača te značajna ulaganja u razvoj i inovacije. Pokrenuli smo pripravnički program kako bismo pronašli mlade talente koji će postati dio naše obitelji i rasti s nama. Nudimo okruženje koje motivira, potiče i u kojem se različite ideje i pogledi na već uhodane stvari vrednuju“, istaknuo je Ivan Artuković, direktor Francka.

Da Franck prepoznaje važnost pružanja prilike mladima za stvaranje vrijednog radnog iskustva dokazuje i činjenica da čak 31 posto njegovog tima čini generacija milenijalca.

Kompanija traži pripravnike koji će u razdoblju od dvije godine rotacijom poslova upoznati različite aspekte poslovanja – od prodaje i marketinga do financija, lanca opskrbe i IT-a. Kroz pripravništvo nove će zaposlenike voditi mentori koji će svoje iskustvo i znanje prenijeti mladim kolegama.

Fakultet ste završili prošle ili pretprošle godine? Izvrsno, nastavite čitati

Na pripravništvo se mogu prijaviti svi koji su svoje akademsko zvanje stekli 2016./2017. ili 2017./2018. akademske godine iz područja ekonomije, prehrambene tehnologije i informatike. Program je usmjeren na mlade kandidate koji imaju manje od jedne godine iskustva.

franck

Kroz program su do sada prošli mladi ljudi koji su uz znanje i iskustvo dobili i priliku za stalno zaposlenje u kompaniji.

Svoje dojmove i iskustvo predstavili su i na Franck YouTube kanalu „Program pripravnika u Francku“. Online natječaj je otvoren do 17. veljače 2019. godine, a svi zainteresirani mogu saznati više informacija i prijaviti se na službenoj Franckovoj stranici karijera: https://franck.talentlyft.com/.

sajam nautike

SAJAM NAUTIKE Na Zagrebačkom velesajmu predstavlja se u punih 7 paviljona

berlinale 2019.

BERLINALE 2019. Održane svjetske premijere hrvatskih filmova