in

Do sredine ožujka kupnjom Zvijezdina suncokretovog ulja pomažete djeci sa sindromom Down

Do 17. ožujka Zvijezda će donirati 20 lipa Hrvatskoj zajednici za sindrom Down

Prijateljstvo osoba sa sindromom Down Zagreb i Zvijezde nastavlja se novom suradnjom. Ove će godine zajedno proslaviti 20. godišnjicu Udruge za sindrom Down Zagreb.

Svjetski dan sindroma Down obilježit će velikom akcijom #budiZvijezdapomoziDown.

Do sredine ožujka kupnjom ulja pomažete donacijom

Od svake kupnje Zvijezdinog suncokretovog ulja do 17. ožujka Zvijezda će donirati 20 lipa Hrvatskoj zajednici za sindrom Down, pri čemu će sredstva biti raspoređena između osam udruga za sindrom Down koje djeluju u Hrvatskoj.

Etikete oslikala djeca

Djeca suncokreta, kako se još zovu djeca sa sindromom Down, ponovno su imala priliku oslikati etiketu Zvijezdinog suncokretovog ulja. Upravo iz cvijeta suncokreta, oslikanog na limitiranoj verziji etikete, nastaje najprodavaniji Zvijezdin proizvod i prvi izbor domaćih potrošača – suncokretovo ulje.
Autor ovogodišnjeg crteža suncokreta koje je otisnuto na limitirano izdanje etikete, devetogodišnji je Noa Oliverić.

Foto: Zvijezda

Neopisivo smo sretni što je Zvijezda prepoznala aktivnosti naše organizacije i svih udruga za sindrom Down u Hrvatskoj. Drago nam je što kroz ovo prijateljstvo možemo zajednički djelovati na senzibilizaciji i edukaciji javnosti o sindromu Down. Ovime omogućavamo našim štićenicima još kvalitetniji život, izjavila je Dinka Vuković, predsjednica Hrvatske zajednice za sindrom Down.

Hrvatska zajednica za sindrom Down krovna je organizacija za udruge za sindrom Down. Svojim djelovanjem nastoji promovirati integraciju, jednakost i pravo izbora za osobe sa sindromom Down kroz niz tečajeva, predavanja i edukacija.

berlinale 2019.

BERLINALE 2019. Održane svjetske premijere hrvatskih filmova

new york

Povratna karta za New York iz Splita već od 2200 kuna, pogledajte raspoložive datume