in

Čudo u Klaićevoj, uređaj za magnetnu rezonanciju postao je podmornica, prvi put uspjeli snimiti dječaka bez opće anestezije

Odluka da se preuredi soba sa sivim uređajem izazvala val pozitivnih reakcija

klaićeva podmornica
Foto: Facebook stranica Klinika za dječje bolesti Zagreb - "Klaićeva"

“Pogledajte našu podmornicu!”, početak je objave na Facebook stranic Klinike za dječje bolest Zagreb “Klaićeva” koji broji već više od 8,5 tisuća reakcija.

Do prije nekoliko dana Klaićeva bolnica u sobi je držala sivo-bijeli uređaj za magnetnu rezonanciju. U tom su “mračnom” tunelu djeca tijekom snimanja nerijetko morala provesti i više od 25 minuta, a pri tome se niti malo pomaknuti. Upravo zbog toga, djecu do 6 godina vrlo često su morali uvesti u opću anesteziju.

Podmornica promijenila pogled na svijet

“Prije dva dana su naši djelatnici po prvi put uspjeli snimiti dječaka od 4 godine BEZ opće anestezije zahvaljujući priči i dojmu da će ploviti podmornicom među šarenim ribicama”, stoji u objavi.

U izradi pomogla kreativna agencija

“Hvala svima koji su nam pomogli Izone.agency u stvaranju ove dojmljive kreacije i lijepih priča koje tek slijede!”, navode.

“Wow. Super ste. Svaka čast što se toliko trudite za naše najmanje i najdragocjenije”,”Bravo za tvorce i realizatore ove price”,”Bravoooo. U moru loših vijesti, ovo je pun pogodak da se vrati vjera u ljude, zdravstvo….”,”Bravo za sve koji su nesebično sudjelovali u ovom projektu, da je barem više takvih!!!”, samo su neki od pozitivnih komentara i reakcija na preuređenu sobu bolnice.

Croatia Airlines

Croatia Airlines daje 30% na sve letove, istražili smo ponude

Pannonian Challenge

Pannonian Challenge postalo međunarodno natjecanje C1 kategorije, sudionici BMX discipline prikupljat će bodove za Olimpijske igre u Tokiju 2020.