in

Croatia Airlines daje 30% na sve letove, istražili smo ponude

Putovanja zrakoplovima nacionalnog avioprijevoznika postaju još dostupnija putnicima

Foto: Croatia Airlines Facebook/Šime Lugarov
Croatia Airlines od srijede, 13. veljače do nedjelje, 17. veljače ove godine putnicima nudi 30 posto popusta prigodom kupnje aviokarata za letove u sva domaća i međunarodna odredišta. Time putovanja u zrakoplovima nacionalnog avioprijevoznika postaju još dostupnija putnicima.

Popust od 30 posto moći će se ostvariti isključivo prigodom kupnje karata na internetskim stranicama ili preko mobilne aplikacije. Uvjet je upisivanje posebnog promocijskog koda tijekom postupka rezervacije i kupnje aviokarata.

Posebni promocijski kod objavljen je na internetskim stranicama i moći će se koristiti samo tijekom trajanja ove posebne akcije.

Korištenjem promo koda putnici mogu ostvariti 30 posto popusta za putovanja u sva odredišta Croatia Airlinesa do veljače 2020. godine. Popust se odnosi na prijevozninu, dok pristojbe zračnih luka i ostale naknade ostaju iste.

Kako koristiti promo kôd?

   • Prilikom kupnje aviokarata na www.croatiaairlines.hr u tražilici je potrebno označiti check-box  “Imam promo kôd” kako bi kasnije isti mogli unijeti u odgovarajuće polje prilikom procesa kupnje (korak prije stranice naplate). Ako kupujete preko mobilnog uređaja na našim mobilnim stranicama ili aplikaciji potrebno je samo unijeti kôd u polje na koraku prije stranice naplate.
   • Popust je primjenjiv na sve putnike u jednoj rezervaciji.
   • Upute za korištenje promo koda na web stranici pogledajte ovdje, a preko mobilnih uređaja ovdje.

Napomene

  • Broj rezervacija na koje je moguće primijeniti Croatia Airlines promo kôd za popust je ograničen.
  • Mogućnost promjena ili povrata novca ovisi o uvjetima tarife koju ste platili. U slučaju kad tarifa dopušta promjene (s ili bez nadoplate), popust se neće primjenjivati na novu kartu.
  • Moguća su manja odstupanja u cijeni na stranici naplate u odnosu na prvu prikazanu cijenu zbog eventualnih tečajnih razlika pružatelja usluge naplate.
  • Cijene za međunarodna odredišta istaknuta u tablici ispod odnose se na najniže cijene iz nekog hrvatskog polazišta, te variraju ovisno o polazištu i datumu putovanja, a broj mjesta za navedene cijene na svakom je letu ograničen.
  • Red letenja na našim sezonskim linijama možete pogledati ovdje.

 

Međunarodni promet

 

Odredište Cijena s popustom od 30 %
Amsterdam već od 102 €
Atena već od 104 €
Barcelona već od 116 €
Beč već od 132 €
Beograd već od 100 €
Berlin već od 117 €
Bruxelles već od 119 €
Bukurešt već od 131 €
Dublin već od 147 €
Dusseldorf već od 116 €
Frankfurt već od 98 €
Helsinki već od 141 €
Kopenhagen već od 94 €
Lisabon već od 129 €
London već od 124 €
 Lyon već id 108 €
 Milano već od 110 €
München već od 86 €
Mostar već od 80 €
Oslo već od 143 €
Pariz već od 117 €
Prag već od 103 €
Rim već od 134 €
Sankt Peterburg već od 157 €
Sarajevo već od 94 €
Skoplje već od 90 €
Stockholm već od 144 €
 Venecija već od 148 €
Zürich već od 99 €

 

Croatia Airlines
Foto: Croatia Airlines

Domaći promet

Linija Cijena s popustom od 30 %
Zadar – Zagreb – Zadar već od 656 HRK
Pula – Zagreb – Pula već od 646 HRK
Dubrovnik – Zagreb – Dubrovnik već od 702 HRK
Split – Zagreb – Split već od 695 HRK
Brač – Zagreb – Brač već od 730 HRK
Zagreb – Pula – Zagreb već od 646 HRK
Zagreb – Zadar – Zagreb već od 656 HRK
Zagreb – Dubrovnik – Zagreb već od 702 HRK
Zagreb – Split – Zagreb već od 695 HRK
Zagreb – Brač – Zagreb već od 730 HRK

 

Vrijedi podsjetiti da će zrakoplovi Croatia Airlinesa tijekom ovogodišnje turističke sezone u redovitom prometu letjeti u 30 međunarodnih i 8 hrvatskih odredišta u 24 države. Pritom će Zagreb biti izravno povezan s 24 europska odredišta u 22 države.

Croatia Airlines uvodi dodatni let za Irsku

Novost je dodatni let utorkom iz Zagreba u Dublin. Putnicima na ovoj liniji ove godine bit će na raspolaganju tri leta na tjedan. Utorkom, četvrtkom i nedjeljom.

Za potrebe turističke sezone, u razdoblju od travnja do listopada, kompanija će, kao i prethodne dvije godine unajmiti dva zrakoplova CRJ1000 sa 100 sjedala. Pojačani nalet na redovitim linijama počinje uoči uskrsnih blagdana, koji tradicionalno predstavljaju početak turističke sezone u Hrvatskoj, nakon čega se postepeno uvode i mnoge sezonske linije iz najvažnijih emitivnih tržišta. Na vrhuncu turističke sezone tvrtka će u prosjeku obavljati 105 letova na dan.

Ove godine u zrakoplovima Croatia Airlinesa očekuje se oko 5 posto više putnika u odnosu na 2018. godinu u kojoj je, podsjetimo, prevezeno rekordnih 2,168.863 putnika (2 posto više nego 2017. godine).

ledo

Wow, Ledo je upravo objavio da vraća poznati sladoled, o čemu je riječ?

klaićeva podmornica

Čudo u Klaićevoj, uređaj za magnetnu rezonanciju postao je podmornica, prvi put uspjeli snimiti dječaka bez opće anestezije