in

Little Miss Puu: originalne drvene daskice koje će vas osvojiti na prvu

Personalizirane daske s crtežom vašeg djeteta

Little Miss Puu i ovog Božića donosi prijedlog originalnih poklona koji donese sreću i veselje u svačiji dom i na blagdanski stol. Iz male kreativne radionice Little Miss Puu ovih blagdana dolaze originalne kulinarske priče i oživljavaju crteži malih umjetnika. Sve to na drvenim podlogama namijenjenim uživanju uz dobru hranu i toplu obiteljsku atmosferu.

Trajna, unikatna uspomena

Uz Little Miss Puu tako omiljeni crtež vašeg malog velikog umjetnika postaje trajna uspomena kojom se možete pohvaliti pri svakom okupljanju uz dobro jelo. Daskice osim sjeckanja i rezuckanja odlično služe i za posluživanje.

Krenuli smo s božićnim narudžbama pa redovnoj ponudi pridodajemo i daskicu u obliku božićnog drvca 🎄🎄🎄 ukoliko i vi ovog Bozica nekoga želite iznenaditi personaliziranim proizvodom za dom, javite nam se do 17.12. kako bismo sve stigli izraditi, upakirati i poslati na vrijeme ❤❤❤ #bozic #bozicnipokloni #christmasgift #giftideas #personalized#woodart #handmade #madeincroatia #kupujmohrvatsko

A post shared by Little Miss Puu (@littlemisspuu) on

Little Miss Puu hrvatski je brand koji predstavlja personalizirane proizvode za djecu i odrasle. Gonjen kreativnim snagama jedne ekonomistice i majke dvoje djece, tržištu predstavlja originalne personalizirane predmete od drva namijenjene svima. Od najmlađih i najstarijih uzrasta koji ostaju trajna uspomena na najvažnije trenutke u životu.

Dostupni na Facebook  i Instagram profilu Little Miss Puu, nude mogućnost personaliziranja raznih artikala. Drvenih kocaka, kuharskih daskica i kuhaća te odjevnih predmeta pazeći pritom i na najsitnije detalje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Loading…

Komentari

komentara

Osječko ljeto kulture

Osječko ljeto kulture – najveće ljetno kulturno osvježenje na istoku Hrvatske

mišo i robin

HRT-ova animirana serija prikazivat će se u SAD-u, Kini i Južnoj Koreji