in

Zagreb ima svoju društvenu igru – Town Tales, istražite grad i zabavite se na drugačiji način

Cilj igre je pratiti karte i ispunjavati različite izazove kroz razgovor sa zagrebačkim lokalcima.

Town Tales

U slučaju da su vam dosadili konvencionalni načini upoznavanja grada, ali i ljudi, a uz to volite društvene igre i izazove, dizajner i poduzetnik u turizmu Lovro Boljat smislio je pravo rješenje.

Town Tales

Town Tales je igra namijenjena je zabavnom i edukativnom istraživanju Zagreba. Igra sadrži kartu Zagreba i vrlo neuobičajeni špil od 54 karte. Cilj igre je pratiti karte i ispunjavati različite izazove kroz razgovor sa zagrebačkim lokalcima.

Town Tales namijenjen putnicima i turistima

Karte su na engleskom jeziku jer su prvenstveno namijenjene putnicima i turistima. Mogu je igrati i svi ostali koji na drukčiji način žele upoznati hrvatsku metropolu. Postoje crvene ‘Landmark karte’ s označenim lokacijama na kojima je potrebno ispuniti razne izazove što bi trebalo rezultirati i boljim pamćenjem mjesta koje smo posjetili.

Town Tales

Na primjer, kad se nalazite kraj kipa Marije Jurić Zagorke vaš izazov je ispričati svoju omiljenu priču nekoj nepoznatoj osobi. Tako ćete lako zapamtiti i da je Marija Jurić Zagorka bila poznata hrvatska spisateljica.

Raznobojne karte za nezaboravnu igru

Osim crvenih, tu su i žute ‘Fun’, zelene ‘Learn’ i plave ‘Contribute’ karte. Žute su tu da se dobro zabavite i imate izliku ponašati se šašavo. Kroz zelene imate priliku učiti i razvijati nove vještine. I zadnjem, plave daju priliku da učinite dobro djelo i pomognete drugima. ‘Special Cards’ su ljubičaste boje i dolaze kao iznenađenje. U njima dobivate popuste za neka pomno izabrana zagrebačka mjesta.

Town Tales

 

Poruka igre – budite svoji

Lovro kaže da se u današnje vrijeme svi trudimo biti nešto što nismo, slušamo, oblačimo se i govorimo ono što mislimo da bi drugi htjeli od nas. „Ako smo cijelo vrijeme svoji tada počinjemo privlačiti samo one ljude koji su isti takvi, i kojima ćemo se sviđati zbog toga. To je zapravo prava filozofija Town Talesa“.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Loading…

Komentari

komentara

dubrovnik

Dubrovnik u 40 godina ostao isti – kćer rekreirala fotografiju majke iz mladosti

fantastic zagreb

Fantastic Zagreb – i ovog ljeta uživajte u najvećem žanrovskom festivalu u regiji