in

Karlovačko pivo u vesternu oduševilo novim TV spotom: Sedmorica veličanstvenih došla u Požegu po pivo

Novi spot za Karlovačko sniman u slavonskim poljima ječma

Foto: Karlovačko pivo/Heineken Hrvatska

Spot za Karlovačko pivo, za koje se koristi 100% hrvatski ječam, inspiriran je scenama iz kultnog vesterna. Novi TV spot za sniman je u poljima ječma kod Požege i slavonskom selu Tekić. Inspiriran je epskim scenama iz vesterna Sedmorica veličanstvenih.

Karlovačko pivo priča priču na moderan način i u vrhunskoj produkciji

Spot je snimao Predrag Dubravčić, a režirao Nevio Marasović, redatelj dosadašnjih spotova sa zaštitnim licem Karlovačkog – guruom Đuruom. Naravno, u spotu se uz domaću „sedmoricu veličanstvenih“ pojavljuje i nezaobilazni Đuru kojeg glumi poznati glumac Ozren Grabarić.

karlovačko pivo
Foto: Karlovačko pivo/Heineken Hrvatska

Đurua je ovog puta zanimalo od čega se pravi pravo domaće pivo pa je otišao na polja ječma. „Pobravši“ mudrost s hrvatskih polja, nije propustio priliku da nam u svom osebujnom stilu nešto i poruči.

karlovačko pivo
Foto: Karlovačko pivo/Heineken Hrvatska

100% domaći ječan za proizvodnju Karlovačkog piva

Novi TV spot u skladu je s identitetom i filozofijom brenda. „Ističemo se po tome što za naše pivo koristimo isključivo domaći ječam. Time pomažemo hrvatskoj poljoprivredi i gospodarstvu, ali istovremeno dobivamo i vrhunsko domaće pivo koje zahvaljujući četiri prirodna sastojka – vodi, čistom ječmenom sladu, hmelju i kvascu – pruža pun i profinjen okus.

karlovačko pivo
Foto: Karlovačko pivo/Heineken Hrvatska

Karlovačko je i mnogo više od toga. To je pivo koje okuplja ljude i ohrabruje ih da uvijek vide pozitivnu stranu svega u životu. Uostalom, to smo vidjeli i na snimanju spota na kojem smo okupili i razveselili naše statiste, ljude iz požeškog kraja od kojih se zapravo nitko ne bavi glumom“, poručio je Filip Rabuzin, direktor marketinga u kompaniji HEINEKEN Hrvatska.

Cijeli TV spot donosimo u nastavku

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Loading…

Komentari

komentara

zagreb classic

Zagreb Classic: Kreće “Glazba i grad”, Zagreb postaje europska glazbena metropola

Kamere na mobitelu

Kamere na mobitelu su broj jedan – više od 90% ljudi tijekom odmora fotografira isključivo mobitelima