in

Postali smo dio platforme GoSucker, mreže koja okuplja portale u Hrvatskoj

Portal Svijet7 od danas je dio mreže portala na platformi GoSucker

gosucker

GoSucker je alat stvoren za napredne obožavatelje medija. Umjesto da ujutro uz kavu skačete s portala na portal, GoSucker omogućava da sve relevantne i najnovije vijesti sa svih hrvatskih medija vidite na jednom mjestu.

Po čemu se GoSucker razlikuje od drugih portala?

Osim servisa 1Klik, Croportal i sličnih – GoSucker omogućava pretraživanje po ključnim riječima i temama. Trenutno je moguće vidjeti arhivu do 3 mjeseca unazad. Svakoga dana sustav se nadograđuje. GoSucker je trenutno jedan od najposjećenijih servisa za praćenje objavljenih vijesti.

gosucker
Lista portala u rubrici Vijesti, gdje se nalazi i Svijet7

Ključne teme pratite i s obavijestima na e-pošti

Kako bi osigurali da nastavite pratiti vama ključne teme omogućene su e-mail obavijesti po objavi vezanog sadržaja. Kada upišete ključnu riječ, prikazat će vam se rezultati i ponuditi opcija Mail alert. Ona dopušta da unosite ključne riječi na koje se želite pretplatiti, odnosno zbog kojih želite dobivati obavijesti na svoju e-mail adresu.

gosucker

Potrebno je tek upisati e-adresu na koju želite da vam stižu obavijesti i odrediti tzv. Search Relevancy. Search Relevancy je algoritam koji samostalno podešavate ovisno o tome u kojoj mjeri je dio sadržaja vama relevantan. Tako vam je omogućeno da dobijete informaciju svaki put kada se spomene vaš omiljeni sportaš, pjevač ili vaše mjesto, pa sve do toga da isključivo primate odabrane članke na pojedinu temu.

Razvoj će se usmjeriti prema analitici medijskog prostora

Još jedna od odličnih opcija GoSuckera je Media Popularity, putem koje možete pratiti medijsku zastupljenost objava prema pojedinim ključnim riječima. Ujedno možete dodavati usporedni prikaz za više osoba i/ili ključnih riječi, i to u zadnjih 30 dana, uz relevantnost članka koji odaberete.

GoSucker je na dobrom putu da postanje središte zbivanja svih medijskih fanatika, ali i relevantan analitički alat. Pratite nas i dalje, a arhivu naših vijesti možete uvijek posjetiti na GoSuckeru pod ovom poveznicom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Loading…

Komentari

komentara

Kamere na mobitelu

Kamere na mobitelu su broj jedan – više od 90% ljudi tijekom odmora fotografira isključivo mobitelima

skrivena blaga Europe

Ovo su 44 skrivena blaga Europe, pogledajte koje europske destinacije treba posjetiti