in

Kino pod zvijezdama: Pula film festival za manje od mjesec dana, u prodaju puštene ulaznice i predstavljena mobilna aplikacija

“Valerian i grad tisuću planeta” premijerno u Areni, festivalska mobilna aplikacija, krenula prodaja ulaznica

pula film festival

Održana je konferencija za medije na kojoj su predstavljene aktualne vijesti vezane uz održavanje 64. Pulskog filmskog festivala.

Najveća novost 64. Pule – mobilna aplikacija

„Želimo svojoj publici u ukupnom doživljaju Festivala omogućiti bolji i funkcionalniji pristup u praćenju raznolika i bogata rasporeda. To smo proširili putem mobilne aplikacije “Pula Film Festival”, koja pruža jednostavno i brzo pronalaženje svih informacija o programu. Ovako vizualno atraktivna komunikacija omogućuje znatno bolju kvalitetu konzumiranja festivalskog sadržaja, a od danas je dostupna svima“, kazala je ravnateljica festivala Gordana Restović.

Aplikacija osim novosti, pruža uvid u detaljan program. Pomoću interaktivne trake omogućuje dobivanje informacija o svim lokacijama te je povezana s festivalskim socijalnim mrežama. Pruža mogućnost kupnje ulaznica i glasanja za najdraži film prikazan u Areni. Uz prethodnu registraciju, korisnik izravno sudjeluje u osvajanju vrijednih nagrada: HT Samsung tablet tab 3, TV Samsung i aparat za kavu Julijus Meinl.

pula film festival
Konferencija za medije | Foto: Pula Film Festival

Producentica Festivala Nataša Šimunov predstavila je PoPularnu Pulu, nenatjecateljski program najvećih svjetskih filmskih hitova koji će se prikazati u Areni i osvrnula se na početak internetske kupnje ulaznica.

Blockbusteri u PoPularnoj Puli

Film Spider-Man: Povratak kući (Spider-Man: Homecoming, red. Jon Watts, SAD) na rasporedu je u utorak 18. srpnja. Kako je Gru postao dobar (Despicable Me 3, red. Kylea Balda, Pierre Coffin, SAD, Francuska), predviđen za najmlađe, moći će se pogledati u subotu 22. srpnja.

pula film festival
Prošlogodišnja atmosfera uz vatromet kraj Arene | Foto: Pula film festival

PoPularna Pula jamči užitak svim posjetiteljima. Zadovoljstvo nam je i ponosni smo što možemo najaviti hrvatsku premijeru filma Valerian i grad tisuću planeta (Valerian and the City of a Thousand Planets, red. Luc Besson, Francuska, SAD), na rasporedu u subotu, 22. srpnja 2017., naglasila je Šimunov.

Festivalske ulaznice puštene u internetsku prodaju

Na prodajnom mjestu infocentra Festivala na Giardinima od 8. do 22. srpnja 2017. građani će moći kupiti ulaznice, propusnice i suvenire od 9.00 do 22.00 sata. Ispred Arene od 15. do 22. srpnja 2017. karte će se prodavati prije početka projekcija od 18.00 do ponoći. Ulaznice se na festivalskim prodajnim mjestima plaćaju isključivo gotovinom u kunama, dok je internetsko plaćanje moguće isključivo kreditnim i debitnim karticama.

pula film festival
Fotografije s 61. Pule | Foto: Pula film festival

Popusti za prijatelje festivala – studente i umirovljenike

Cijena za pojedinačne filmske večeri u Areni je 25 kuna, a komplet ulaznica za sve večeri u Areni 150 kuna. I ove godine Pulski filmski festival nudi pogodnosti pri kupnji ulaznica. Prijatelji Festivala – studenti (indeks) ostvaruju pravo na kupnju propusnice po 50 kuna. Umirovljenici (isječak mirovine) ostvaruju pravo na kupnju propusnice po 30 kuna.

Na pojedinim projekcijama ulaz je slobodan

Istaknuto je da je za projekcije na lokacijama Kino Valli, Istarsko narodno kazalište i Kino uz More – plaža Ambrela ulaz slobodan.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Loading…

Komentari

komentara

platforma beeping

Platforma Beeping pretvara dom u hotel: naručite čistača preko interneta i prostor će zablistati u roku keks

pet najboljih hrvatskih romana

Što čitati? Ovo su pet najboljih hrvatskih romana prema odluci žirija Tportala