in

Platforma Beeping pretvara dom u hotel: naručite čistača preko interneta i prostor će zablistati u roku keks

Tri klika i kuća je čista

platforma beeping
Foto: Beeping

Topao i siguran dom je osnovna potreba svakog pojedinca i obitelji. Nema ništa bolje od čistog i mirisnog doma. Nažalost, nekada jednostavno nemamo vremena da bi si to omogućili. U Zagrebu je dostupan novi način naručivanja čišćenja. Startup Beeping predstavlja prvu digitalnu platformu za naručivanje profesionalni čistača kućanstava.

Naručite provjerenog čistača kućanstva preko interneta

Beeping nudi uslugu naručivanja provjerenih čistača kućanstava preko interneta. Osim što pomaže vlasnicima i stanarima nekretnina, također rješava problem čistača koji su na crnom tržištu te zbog toga imaju problem s nuđenjem svojih usluga. S Beepingom je moguće u samo nekoliko klikova, brzo, jednostavno i  sigurno naručiti čišćenje. Bez dugotrajnog pretraživanja i provjeravanja kvalitete.

Platforma Beeping ima već preko 600 registriranih korisnika

Beeping je promijenio klasični način na koji je do sada funkcioniralo tržište čišćenja.  Da korisnici reagiraju pozitivno vidljivo je i prema podacima za 2016. godinu. To je ujedno i godina osnutka kada je u Sloveniji registrirano preko 4000 novih korisnika.

platforma beeping
Foto: Beeping

Prosječni mjesečni rast u prosjeku iznosi 30%. O zadovoljstvu korisnika također govori vrlo visoka ocjena od 4,75 te podatak da je unutar jedne godine obavljeno preko 1200 čišćenja stanova.

Veliki rast broja korisnika u Zagrebu

Od lansiranja usluga u Zagrebu, u prvom mjesecu je zabilježeno već preko 600 registriranih korisnika. Ponudom u Zagrebu Beeping je započeo brzo i održivo širenje s misijom da stvori vrijeme za ugodnije stvari u životu.

platforma beeping
Infografika | Foto: Beeping

Ideja koncepta

Cijeli koncept je nastao na razmišljanju o tjednoj rutini što je preraslo u želju da se ljudima omogući više vremena za sebe i svoje najbliže. Pretrpan raspored ostavlja premalo vremena za stvari koje su u životu najvažnije – obitelj, prijatelje i društveni život. Tjedan proleti prije nego se stignete okrenuti. Veselite se vikendu, a onda ga provedete brišući prašinu, usisavajući i perući prozore.

platforma beeping
Osnivači Beepinga David i Jan | Foto: Beeping

Istraživanje je pokazalo – 9 sati tjedno radimo kućanske poslove

Ne začuđuje činjenica da ljudi u velikoj većini nisu zadovoljni količinom slobodnog vremena koje imaju na raspolaganju. Posebice količinom vremena koje posvećuju obitelji i hobijima. Beeping je proveo istraživanje koje je pokazalo da više od 50% ispitanih posveti manje od 3 sata tjedno slobodnim aktivnostima. Prosječno hrvatsko kućanstvo na kućanske poslove potroši oko 9 sati tjedno. Od čega 5 ili više sati samo na čišćenje.

Jasna misija: više vremena za ugodnije stvari u životu

Beeping povezuje, s jedne strane iskusne, profesionalne čistače s uređenim statusom i željom za dodatnom zaradom, a s druge strane korisnike iz Zagreba i okolice, kojima žele omogućiti hotelsku uslugu u vlastitom domu te pružiti mogućnost jednostavno i brzog naručivanja čišćenja.

platforma beeping
Foto: Beeping

Beeping je digitalna platforma, koja omogućuje jednostavno naručivanje prethodno provjerenih i kvalificiranih čistača kućanstava. Beeping, osim što pomaže vlasnicima i stanarima nekretnina, također rješava problem čistača koji su na crnom tržištu te zbog toga imaju problem s nuđenjem svojih usluga. S Beepingom je moguće u samo nekoliko klikova, brzo, jednostavno i  sigurno naručiti čišćenje, bez dugotrajnog pretraživanja i provjeravanja kvalitete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Loading…

Komentari

komentara

Macho Chocoberry

Stigao je novi Macho Chocoberry, čokoladna vrata raja od kojeg svima cure sline

pula film festival

Kino pod zvijezdama: Pula film festival za manje od mjesec dana, u prodaju puštene ulaznice i predstavljena mobilna aplikacija