in

Zločini na Jadranu – kreće nova uzbudljiva kriminalistička mini serija RTL-a

Prikazat će se četiri epizode, svaka po sat vremena

zločini na jadranu
Foto: RTL

Od ponedjeljka 19. lipnja na male ekrane stiže hvaljena mini serija Zločini na Jadranu. Serija se bavi ratnom prošlošću na ovim prostorima te njihovom povezanošću s aktualnim kriminalističkim slučajevima. Serija je 2016. godine snimljena u Splitu i okolici suradnjom produkcijskog tima njemačke TV kuće ARD i HAVC-a.

zločini na jadranu
Foto: RTL

Zločini na Jadranu veliki uspjeh u Njemačkoj

Zahvaljujući interesantnoj radnji, mini seriju ‘Zločini na Jadranu’ pogledalo je nekoliko milijuna njemačkih gledatelja i ubrzo je postala velika uspješnica ARD-a. Scenarij za ovu akcijom nabijenu kriminalističku mini seriju potpisuje Christoph Darnstädt.

zločini na jadranu
Foto: RTL

Riječ je o nagrađivanom njemačkom scenaristu iza kojeg stoje uspješnice poput filmova „Das Experiment“ i „Das Zimmermädchen und der Millionär“ za koje je dobio prestižne njemačke televizijske nagrade. Producentsku palicu preuzeo je veteran njemačkih projekata Friedrich Wildfeuer.

zločini na jadranu
Foto: RTL

Poznati hrvatski, ali i glumci sa svjetske scene

Uz bok vrlo hvaljene njemačko-iranske glumice Nede Rahmanian, koja u seriji „Zločin na Jadranu“ tumači glavni lik, policijsku inspektoricu Branku Marić, tumači i Miroslav Nemec (poznati njemački glumac hrvatskog podrijetla). Ovdje su i brojni hrvatski glumci kao što su Leon Lučev, Alma Prica, Stipe Erceg, Janko Rakoš, Goran Navojec (sitni kriminalac Marin Marić), Sonja Kovač (Pravdanova supruga i Jerkova ljubavnica Lena), Zijad Gračić (dr. Grivanović) i drugi.

zločini na jadranu
Foto: RTL

U četiri dana prikazivanja svaka epizoda traje sat vremena

Uzbudljivu kriminalističku mini seriju snimljenu na prekrasnim lokacijama u Splitu i okolici „Zločini na Jadranu“ pogledajte od ponedjeljka 19. lipnja do četvrtka 22. lipnja u 20.20 sati na RTL-u.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Loading…

Komentari

komentara

fiji voda

Fiji voda stigla na hrvatske police, jeste li znali da zapravo pijete tropsku kišnicu

radovi u jurišićevoj

Radovi u Jurišićevoj, ZET-ove linije 11, 12, 14 i 17 skreću na Glavni kolodvor