in

Fiji voda stigla na hrvatske police, jeste li znali da zapravo pijete tropsku kišnicu

Najčišću vodu možete kupiti u SPAR-u i INTERSPAR-u

fiji voda

Fiji je najčišća voda na svijetu. A sada je dostupna i u Hrvatskoj. Arteška voda iz istoimenog arhipelaga Fiji, kod nas se ekskluzivno može kupiti u svim SPAR i INTERSPAR trgovinama.

Tropska kišnica koja prolazi kroz pukotine vuklanskih stijena

Fiji voda zapravo je tropska kišnica koja tijekom niza godina prolazi kroz pukotine vulkanskih stijena. Nakon toga, skuplja se u podzemnim spremnicima ispod razine mora. Spremnici su u potpunosti izolirani. Voda se tako ni u jednom trenutku ne miješa s morem, niti bilo kakvim vanjskim zagađivačima.

fiji voda
Fiji ima prepoznatljivo parkiranje s transparentnom naljepnicom | Foto: SPAR

Tijekom prolaska kroz stijene, u njoj se skupljaju minerali i elektroliti koji joj daju poseban okus, ali i iznimne koristi za zdravlje. 

Voda poznatih i slavnih

Zbog brojnih zdravstvenih koristi Fiji voda nezaobilazna je na svim modnim događanjima. Pije ju i bivši američki predsjednik Barack Obama te svjetske zvijezde Beyonce, Mariah Carey, Paris Hilton, Gerard Butler i Dwayne Johnson.

fiji voda

Voda se flašira na izvoru

Kada ju prirodni pritisak u spremniku potjera k površini, voda se posebnim tehnikama flašira na samom izvoru kako ne bi došla u doticaj s vanjskim čimbenicima. Kada otvorite svoju bocu Fiji vode, ona tada po prvi put dolazi u kontakt sa zrakom. 

Fiji voda iznimno je bogata silikom, poroznim oblikom silicijevog dioksida. Riječ je o mineralu koji čisti tijelo od toksina te pomaže u stvaranju prirodnog kolagena zahvaljujući kojem naša koža ostaje elastična i mladolika.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Loading…

Komentari

komentara

ljetni vozni red

Ljetni vozni red u Zagrebu – uspinjača ponovno u pogonu, ovako će ZET voziti do 3. rujna

zločini na jadranu

Zločini na Jadranu – kreće nova uzbudljiva kriminalistička mini serija RTL-a